tiistai 29. lokakuuta 2013

Auringon innoittamaa

Ei tullut myrskyä meille asti - onneksi. Ja aurinkokin näyttäytyi hetken aikaa päivällä. Auringonsäteillä, niillä muutamillakin, on heti piristävä vaikutus, joten heti aamusta ompelin nojatuoleihin uudet (väliaikaiset) päälliset. Olen onnistunut muutossa hukkaamaan aiemmat päälliset todella hyvään talteen! Nämä uutukaiset ompelin jo olemassa olevasta kankaasta, mutta siinä ommellessa alkoivat uudet ompeluideat pyöriä ajatuksissa. Siispä reippas pyörälenkki kangaskauppaan ja pääsin pitkästä aikaa hiplailemaan toinen toistaan upeimpia kankaita ja ideoimaan uusia ompeluksia. Minulla tahtoo mopo karata käsistä aina, kun astun kangaskaupan ovesta sisään. Ideoita alkaa poukkoilla ajatuksissa ja upeita kankaita löytyy aivan liikaa. Lopputulos on yleensä se, että lähden mukanani ihan jotain muuta, mitä alun alkaen lähdin hakemaan.No nyt tein mielestäni todella hyvät kaupat. Paikallinen kangaskauppa on muuttamassa toiseen osoitteeseen, joten siellä oli hyviä alennuksia. Löysin mm. pöytäliinakankaan alle 4 €:lla ja reilun kahden metrin kangaspakan lopun parilla kympillä. Siitä syntynee itselleni jotain kivaa...
Piipahdin myös viereiseen Tiimariin hakemaan vesi-ilmapalloja. No löytyihän niitä ja löytyi myös uudet tabletit keittiön pöydälle. Eilinen pimeä päivä sai aikaan sen, että vaihdoin keittiön puna-violetit unikkoverhot valkoisiin läpikuultaviin verhoihin, ja sittenhän eivät enää violetit tabletitkaan sopineet pöydälle. Nyt on mielestäni parempi!
Niin ne vesi-ilmapallotko? Muistin, että jossain muutaman vuoden takaisessa käsityölehdessä (muistelisin, että Novitassa) oli ohje paperinarupallojen tekoon vesi-ilmapallojen avulla. Lehteä minulla ei tietenkään enää ole, mutta eiköhän kokeilla voi ilmankin. Katsotaan muutaman päivän päästä kuinka onnistuin.

Huomenna voisin esitellä villasukat, joita olen tässä lähiaikoina neulonut, joten nyt kuvailemaan varastoja.

Terveisin,

Tao

2 kommenttia:

 1. Heippa Tao,

  ilahduin kun huomasin, että olit liittynyt lukijakseni. Lämpimästi tervetuloa iloiseen seuraan :)
  Ja kiva kun löytyi taas uutta mukavaa seurailtavaa. Remontteja kun ei voi kotona loputtomiin tehdä, niin on hauska käydä kurkkimassa muiden puuhia.
  (Olisin klikkautunut lukijaksi, mutta ei ollut sellaista mahdollisuutta näkösällä)

  Rattoisaa loppuviikkoa!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hei Annukka,
   Sait kunnian olla ensimmäinen kommentoijani - kiitos siitä! Hmm...tuo lukija juttu ja vastaus teetti hieman työtä, mutta nyt nekin pitäisi olla ok. Oma linjani ja tyylini selkeytynee ajan ja harjaannuksen myötä, mutta koukuttavaa puuhaa tämä tuntuu olevan jo näin alkumetreilläkin.

   Poista