keskiviikko 30. lokakuuta 2013

Jotain valmistakin!

Eilisistä puheista huolimatta, päätin tänään näyttää jotain rempan osalta valmistunutta. Pieni wc on kokenut raikastumisen. Valitettavasti minulla ei ole kuvia alkuperäisestä tilasta, koska siinä vaiheessa en vielä ajatellut asioita bloggarin näkökulmasta - enkä varmasti vielä pitkään aikaan muista ja ennätä kuvata kaikkea tarpeellista. Nyt saa siis riittää kuvaukseni alkuperäisestä: vaalenapunaiset seinät, tummanruskeat listat, ruskehtava katto, ruskean-vaaleanpuna-valkoiset laatat ja ruskea pöytätaso.  Siispä lähes kaikki vaihtoon. Lattialaatta, wc-istuin, ja kaapistot säilyivät entisellään. Ne kun ovat kuitenkin vasta muutaman vuoden ikäisiä, niin päätimme jättää ne paikoilleen. 


 Olen pahoillani kuvieni huonosta laadusta - täytynee pyytää mieheltäni kamerankäyttökurssi. Se tosin menee auttamatta tehtäväjonon hännille! Mutta asiaan: seinät ovat valkoiset, sävynä paperi. Tuo sävy on mielestäni todella hyvä, sillä sen rinnalle näyttäisi istuvan toimivasti monet eri valkoisen sävyt riitelemättä. Yllätykseksi itsellenikin, tehosteväriksi valikoitui sininen! Vuosia aiemmin käytin sinistä todella paljon, ja siitä väriähkystä johtunee, että sinistä ei meillä ennen tätä päivää ole paljon näkynyt. Pyyhkeet ja matto ovat kuvasta poiketen raikkaan siniset.
 Pieni hylly, jonka olen aikaa sitten hankkinut, löysi nyt paikan wc:n seinältä. Muutoksenhaluinen kun olen, niin hylly tulee kannattelemaan tulevaisuudessa mitä erilaisenpia esineitä. Työkaverini vuosien takaa muisti minua syntymäpäivänäni (joita en edes juhlinut) Aarikan sievällä mobilella. Sille löytyi arvoisensa paikka hyllyn reunalta, ja nyt se ilostuttaa kaikkia wc:ssä kävijöitä. Kiitos Arja lahjastasi!

Kulmassa olevalle hyllylle löysi tiensä pari sinisävyistä Marimekon purkkia, joissa säilytämme pumpulit ja toisessa pientä tarpeellista tavaraa. Varastoista löytyi vielä vaalensininen Mariskooli, jossa on nyt pienet palasaippuat tuoksuja tuomassa.

 


Kaapistot ovat siis alkuperäiset, mutta ovet saivat uudet krominväriset vetimet.

Lattia on kyllä kauniin harmaata laattaa, vaikku kuvassa näyttääkin lähinnä ripulinruskealta. Vasemmalta aavistuksen pilkahtava ovenkarmi ja ovi ovat - yllätys, yllätys - ruskeat. Ne saavat ensi kesänä uuden valkean ruiskumaalauksen.
Lopputulos on mielestäni raikas ja toimiva. Ompeluhommiin kyllä noiden pyyhkeiden osalta joudun. Mielestäni pyyhkeen pitkällä sivulla oleva ripustuslenkki laskostaa pyyhkeet kauniimmin koukkuihinsa. Kuvissa olevalla ripustuksella en vain saa niitä asettumaan kauniisti. Vaikka eihän tuo liene suuri ongelma - mutta kun minulle on :)

Tällaista tänään! Muistakaa nauttia ihanasta säästä - ainakin täällä on nyt hyvä ulkoilukeli.

Tao 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti