torstai 13. maaliskuuta 2014

Työhuone valmis

Ainakin rempan osalta on työhuone nyt tältä erää valmis. Tältä siellä nyt siis näyttää.


 Verhot ovat ainoat uudet jutut sisustuksessa. Väritys lähti oikeastaan noista vanhoista tyynynpäällisistä, jotka ensimmäiseksi väripilkuiksi huoneeseen laitoin. Verhot ovat Vallilan papaija kangasta ja piristävät kivasti muuten rauhallista huonetta. Punainen torkkupeitto on äitini minulle kutoma ja sopii nyt hyvin tähän huoneeseen.


Tällä seinustalla onkin sitten kaksi murheenkryyniä. Piano on mielestäni vähemmän kaunis, mutta mukavahan sitä on tytön soittamana kuunnella! Minulla on kyllä käynyt mielessä jos jonkinlaista tuunausvaihtoehtoa pianon ehostamiseksi, mutta olen ne kaikki hylännyt. Ikääntykööt siis ihan rauhassa juuri sellaisena kun on!
Toinen juttu on sitten tuo taulu, joka nyt on pianon päällä. Minulla oli paketissa oleva juliste, jonka aioin kehystää tuolle tummemmalle seinälle. Kehys oli varastossa odottamassa, mutta sitä hakiessa paljastui, että se on saanut jonkinlaisen tällin muuton aikana. Lasi oli rikki ja yksi kulma hieman lytyssä. Kokeilin kuitenkin miltä juliste näyttäisi kehyksissä...no, se tarvitsee uuden lasillisen kehyksen, tuollaisena sitä ei seinälle voi laittaa.
Tuolla yläkuvassa pilkistää ruskea tuoli. Se toimii samanvärisen työpöydän tuolina. Ne molemmat ovat menossa tuunaukseen...valkoista maalia ja uusi päällys istuimeen...kunhan ennätän.

On se vain kiva saada valmista aikaiseksi. Nyt on jo seuraavan tilan suunnittelu hyvässä vauhdissa!

Tao

10 kommenttia:

 1. Entisenä ehdottomasti yksiväristen verhojen ystävänä on alkaneet noi Vallilan kuosit miellyttää silmää aina vaan enemmän. Nuokin Papaijat on tosi kivat ja niinkuin sanoit, passaa mainiosti yhteen vanhojen tyynyjen kanssa. Vai päinvastoinko se oli :). Ja seinän harmaa sävy on tosi onnistunut myös.
  (Mulla on maalauskiintiö täynnä aika pitkäksi aikaa varmaan, mutta kiva, kun joku jaksaa :))

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Värimaailma on meillä seinien ja katon osalta nyt kauttaaltaan valkoisen ja harmaan sävyissä, joten yleisilme on hyvin rauhallinen. Johtuisiko sitten siitä, että minuakin nuo reippaat kuviot ja kunnon värit ovat myös alkaneet kiehtoa. Tykkään työhuoneen verhoista jopa siinä määrin, että olohuone tuntuu nyt TAAS pliisulta! Voi kun omaisi sellaisen tasaisen määrätietoisen luonteen ;-//

   Poista
 2. Kauniin näköistä, kivan raikkaita värejä, harmaan vastapainoksi!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Olisiko auringonpaiste ja keväinen sää saanut aikaan tuon reippaiden värien kaipuun ;)

   Poista
 3. Kaunista on! Onkos tämä nyt sitten työhuone vai vierashuone?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Nimi ei vielä ole kielenkäytössämme vakiintunut. Se toimittaa sekä työhuoneen, että vierashuoneen virkaa :))

   Poista
 4. Kivan sähäkkä verhovalinta, tykkään!
  Kontrastia pitää olla, piano tuo sitä just sopivasti. Mahtaisitkö löytää jostain seinälle pianon värisen kehyksen siihen pianon päälle, seuralaiseksi. Kehyshän voi olla vaikka ihan tyhjäkin, jos vaikka kirpparilta osuu oikea väri, mutta hankala koko vastaan. Tai voihan siihen ihan vartavastenkin teettää kehyksen, kehysliikkeestä saattaisi löytyä just oikeanväristä listaa.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos vinkistä! Täytyykin katsella kehyksiä sillä silmällä. Se voisi toimia :)

   Poista
 5. Vallan kaunista ja upeaa.. tykkään :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! Nyt kaipaan ilmiselvästi raikkaita värejä *,_,*

   Poista