maanantai 14. huhtikuuta 2014

Auringonkeltainen pääsiäisliina

Nyt on iskenyt virkkausvimma. Pari värikästä liinaa on jo valmistunut ja kolmas aluillaan. Ja kyse on nimenomaan värikkäistä liinoista! Tämä nyt esittelemäni sopii pääsiäisen teemaan värinsä puolesta...eikös vain.

Pidän tuosta mallista ja kokoakin liinalla on ihan kivasti, sillä halkaisija on 62 cm. Tästä ei tietenkään saa käsitystä koosta, mutta en hoksannut ottaa kuvaa, joka olisi tuonut esiin liinan oikean mittasuhteen. Ajattelin sen laittaa keittiön pöytää koristamaan pääsiäisen aikaan, joten ehkä se vielä jossain kuvissa vilahtaa  jatkossakin...jos siis ennätän ja muistan kameraan tarttua. 

Malli ja ohje tähän löytyy Diana Virkkausmaailma -lehdestä nro 2, jonka hetken mielijohteesta nappasin mukaani kauppareissulla. Jotenkin nuo mallit ovat luonnossa vielä näyttävämpiä kuin lehden sivuilla esiteltyinä. Tai ehkäpä se johtuu vain siitä, että lehden mallit ovat pääosin valkoisia ja minä taas toteutin ne kaipaamillani reippailla väreillä :)).

Nyt vielä hetkeksi virkkaamaan!

Tao

4 kommenttia:

 1. Tuo on ihan täydellinen pääsiäisliina!

  VastaaPoista
 2. Oih, miten ihana. Vielä noin ohuesta langasta :-)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Täytyy tunnustaa, että lanka on kyllä Novitan kartanoa, joten ei kaikkein ohuinta ;-). Siitä on kiva virkkailla ja olen kovasti tykästynyt niiden raikkaisiin uusiin väreihin.

   Poista