keskiviikko 12. helmikuuta 2014

Virkattu pikkuverho

Eteisen ovi sai somisteekseen uuden pikkuverhon. Jokin aika sitten ompelin ko. oveen verhot, jotka kuitenkin ovat häirinneet minua alusta asti. Puinen ovi ikkunaristikolla ja kukkaverhot isoäidin malliin olivat kyllä mielestäni nätti yhdistelmä, mutta ei meille. Meillä kun on muuten kaikki ihan eri tyylistä...jos nyt jostain tyylistä voi edes puhuakaan! Idean uuteen verhoon nappasin Annelin käsityöt -blogista. Virkkailin siis isoäidin neliöitä (isoäitityyliä en siis kokonaan hylännyt!), jotka sitten liitin yhteen ja virkkailin vielä hieman reunuksia molemmin puolin.
Ovi näytti kuitenkin liian ankealta pelkkä pikkuverho somisteenaan, joten muutakin oli keksittävä. Olisiko ystävänpäivän läheisyys syynä siihen, että mieleeni tuli sydän...jollaisen sitten käsillä olevista tarvikkeista ompelin lisäkoristeeksi oveen.No nyt näyttää enemmän siltä, millaista meillä muissakin huoneissa on. Näillä siis mennään taas hetken aikaa.

Tao
4 kommenttia:

 1. Kivahan tuosta tuli!
  Keväiset värit :-)
  Hurmaava oli tuo nahkalaukku tuolla aiemmassa postauksessa.

  VastaaPoista
 2. Kevättä taitaa jo olla ilmassa ;)
  Laukku on ollut pari kertaa käytössä...pitäisi tehdä siihen "sisälaukku" ja jokin koru painoksi läppään...kunhan innostus iskee.

  VastaaPoista
 3. Vastaukset
  1. Voisin kuvitella, että se saa olla paikoillaan ainakin kesän yli...

   Poista