perjantai 28. maaliskuuta 2014

Munala

Taivaallisen ihana kevätsää on houkutellut pyöräilemään ja nauttimaan ulkoilmasta. Vaikka pyöräily sinänsä on ollut mukavaa pitkän "talvitauon" jälkeen, niin tokihan siihen on voinut yhdistää muutakin mukavaa. Kuten kiertelyn mielenkiintoisissa putiikeissa hypistelemässä keväisiä uutuuksia ja haistelemassa raikkaita ideoita. Kaikkea ihanaa on tietenkin tarjolla, mutta olen malttanut mieleni ja taltioinut vain ideoita. Paitsi munala oli saatava!

Oikea nimitys on kai munakaappi, mutta jos kanat ovat kanalassa, niin kyllähän munat ovat silloin munalassa.
Mielestäni ihan loogista. Tähän asti olen säilytellyt kananmunia kulhossa pöydällä, mutta nyt siihen tarkoitukseen löytyy kaksitoistapaikkainen kaappi. Mielestäni vain NIIN IHANA!

Tänään oli myös leivontapäivä. Tein aamusta toooodella pitkästä aikaa perinteisiä korvapuusteja. Sen verran olen kuitenkin kevätterässä, että en muistanut kuvata niitä ennen pakastamista. Nappasin sitten kuitenkin kuvan syötäväksi jättämistäni "jämäpullista". Ja jostain kumman syystä en koskaan muista kuvata ruokia. Tänään tein pitkästä aikaa perunapurjososekeittoa ihan tyttären pyynnöstä. Hyvää oli sekin!


Herkullista viikonloppua !

Tao

12 kommenttia:

 1. Onpas söpö munala :-D
  Ja herkullisen näköisiä pullia!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. :)) Pulla on välillä ihan hyvää ja munalaan ihastuin kovastikin.

   Poista
 2. Kumpi oli ensin, kanala vai munala ;)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Auts! Ikuisuuskysymys, mutta meillä ensin munala, koska kanalaa ei ole :D

   Poista
 3. Munalahan on mitä osuvin nimitys!
  Ihana kaappi! Olen vastaavia ihastellut monasti ja mielinyt omaan kotiin, keittiön laskupintaa on vaan niin olemattomasti, että edelleenkin hankkimatta. Mutta ehkä grillikatokseen (kun sattuu olemaan muovisia tekomuniakin munalaan, oikeille ei siellä ole käyttöä...)?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Grillikatos ja muovimunat kuulostaa ihan kivalta...ja pääsiäisen aikaan vaikka yllätysmunat tai mikset pikku tiputkin ;-D

   Poista
 4. No onpa tosiaan ihana munala! Ja herkullisen näköisiä ovat korvapuustitkin! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hyvin löytyi tarvittavat munat uudesta paikasta pullantekoon! Maistuihan nuo pullatkin pitkästä aikaa :))

   Poista
 5. Munala on ihan paras juttu mitä on aikoihin vastaan tullut. Hieno ostos ja kerrankin käyttöä tuollaiselle ns. turhakkeen näköiselle tavaralle.Upea kaappi.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Niinpä! Onhan se tavallaan turhake, mutta jos se tuo iloa elämään niin mikäs sen tärkeämpää :))

   Poista
 6. Hei!
  Tosi ihana kaappi!
  Mistä olet löytänyt sen? Olen itse etsinyt samankaltaista jo jonkin aikaa, mutta ainakaan netin sisustuskaupoista ei ole löytynyt...

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Löysin kaappini Sisustus Mallun putiikista. Tosin hänellä oli tulossa muutos toimintaansa ja kyseinen putiikki vaihtoi paikkaa ja muotoaan. Tarkemmin löydät tietoa hänen omalta sivustoltaan http://sisustusputiikkimallu.blogspot.fi/. Toivottavasti löydät etsimäsi :)).

   Poista