Kanelisten hasselpähkinäpikkuleipien ohjeen repäisin muistaakseni Pirkan sivulta. Pähkinän asemasta laitoin koristeeksi mantelin.
Piparit teen aina Paraisten piparkakkujen ohjeella. Huomasin vasta myöhemmin, että otin kuvan siitä piparilaatikosta, johon laitoin kaikkein tummimmat :)
Kakut laitan aina puolikkaina pakkaseen. Saahan ne sitten tarvittaessa kokonaisena tarjolle, mutta yleensä jouluna on niin paljon kaikkea, ettei yhtä laatua mene kovin paljoa.
Tryffelikakun ja papin piilotettavan hyvän -kakun olen jo aiemmin kuvannutkin, joten ne löytyvät aiemmista postauksista. Punaviinikakusta en sitten muistanut kuvaa ottaa, ja se kyllä katosikin pian parempiin suihin!
Nyt lähdemme pienelle iltakävelylle. Huomenna sitten voisin näyttää muutaman jouluvalon, jotka värkkäilin vielä ikkunoihin.
Leppoisaa lauantai-iltaa!
Tao
Mistä tota energiaa oikein tulee :D
VastaaPoistaKun on raahustanut viikon flunssan kourissa, niin on taivaallista päästä jotain tekemään jotain näkyvää!
PoistaVoi kun herkullisen näköisiä. minä en ole tehnyt vielä mitään, mutta onhan tässä aikaa.
VastaaPoistaEihän vielä ole kiire tuon joulun kanssa, hyvin ehtii joulun laittamaan myöhemminkin :)
PoistaSelvästi olet jo tervehtynyt, kun leipomuksia syntyy tuohon tahtiin! :)
VastaaPoistaEiköhän tämä tauti ole selätetty. Noita leipomuksia ajattelin tehdä mahdollisimman paljon valmiiksi.Toiveissa on, että lapsia tulee jo hyvissä ajoin joulunviettoon kotiin, kunhan viimeiset tentit on hoidettu :)))
Poista