torstai 15. toukokuuta 2014

Lisää liinoja

Iltaisin on virkkuukoukku heilunut, mutta tuotokset ovat jääneet esittelemättä. Liinat kaipaavat kyllä pingottamista, mutta ensi hätään höyrytin ne kevyesti, jotta sain niistä kuvauskelpoisia.


Iso oranssi liina on kotiväkilangasta - kuinkas muuten. Halkaisijaltaan nyt noin 95 cm, joten kunnollisen pingotuksen jälkeen koko hieman vielä kasvaa. Malli Diana Virkkausmaailma nro 2 -lehdestä.

Sama lanka, eri väri. Tämä liina on halkaisijaltaan 48 cm. Väri ei ole minun suosikkini, mutta tyttären kotiin tämä sopii. Itse asiassa toinenkin tytär halusi saman värisen, joten täytynee katsella vielä toinen  mukava malli tälle värille. Tämäkin malli on Diana Virkkausmaailma nro 2 lehdestä.


Välillä muutakin kuin pyöreää. Tämä, jos mikä, tarvitsee pingotuksen päästäkseen oikeuksiinsa. Kokoa liinalla on noin 30 x 60 cm. Malli lehdestä Lea / Virkkaustöitä kotiin nro 2.

Viikonlopuksi on luvattu lämmintä, joten jospa sitä vähitellen pääsisi istuttamaan kukkia. On ollut todella suuri puute, kun pihalla ei ole ollut keväisiä kasvustojen seurailuja. Seuraavana vuonna pitäisi sitten jo jotakin olla. Onneksi on niin monta ihanaa blogia, joissa olen voinut käydä kurkkimassa ja ihailemassa kevätpuuhia oman pihan ollessa vielä raakile. Mutta niinhän se on, ettei onni ole se päämäärä vaan koko matka :))

Kesäistä viikonloppua!

Tao

2 kommenttia: