tiistai 13. toukokuuta 2014

Viimeinen kasa pihalta pois!

Perjantainen äitienpäiväkonsertti oli jälleen ihanan viihdyttävä. Pienet Kuhankeittäjät olivat niin hellyttäviä äideille laulaessaan ja isot jo niin taitavia tulkitsijoita. Oman tyttären esitystä olen jo muutamaan kertaan tallenteelta kuunnellut uudelleen ja toivon todella, että musiikki ja laulu pysyvät hänen elämässään aina mukana. Ihan mielelläni kuuntelisin vaikka kokonaisen konsertin verran...sillä kukapa äiti ei olisi ylpeä jälkeläistensä esityksistä!

Jokainen äiti sai lapseltaan ruusun ja tässä minun ruusuni ihan uniikkimaljakossa. Samainen tytär kävi sen aikanaan eskariryhmän kanssa lasitehtaalla äitienpäivälahjaksi valmistamassa. 

Pihalla on edelleen huhkittu ja lapioitu. Mieheni on tehnyt valtavan työn viikonlopun aikana kaivaen lopun saven pois ja täyttäen kuopan uudella maalla. Eilen sitten veimme viimeiset kolme peräkärryllistä savimaata pois. Voitte uskoa, että oli hieno tunne, kun viimeinen kuorma oli saatu pihalta pois! Nyt ei hetkeen oteta yhtä isoa urakkaa...tai siis ei ehkä...


Tähän voi nyt hyvillä mielin kukkasia istuttaa. Kuva ei kyllä kerro alueen kokoa, enkä sitä ole mitannutkaan, mutta kyllä siihen kasvi poikineen sopii. Nurmikko on kärsinyt ja savinen, mutta kunhan kelit kuivuvat, niin uskoisin haravoinnin jo siistivän ympäristöä ihan kivasti.
Kesä ja helteet voivat nyt tulla, sillä suuret urakat on  tehty!

Tao

2 kommenttia:

  1. Oi, mitähän kaikkia ihanuuksia sinä tuohon istutatkaan! :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Suunnitelmia kyllä on, mutta katsotaan sitten mikä todellisuus tulee olemaan :))

      Poista