maanantai 20. tammikuuta 2014

Lasitarra

Meillähän on se lasiovinen elokuvakaappi, jonka ovet jouluksi spreijasin hieman rauhallisemman näköiseksi. Siis kaappi, joka alunperin oli tällainen:


Jonka sitten maalasin valkoiseksi ja suihkuttelin lasiovet lumispreillä, kun en siihen hätään löytänyt oviin mitään muuta näkösuojaa.Nyt sitten löytyi eräänlaista tarraa rullatavarana, joten päätin kokeilla sitä.
No kaapinovet ovat sen verran isot, että rulla ei riittänyt peittämään koko ovea. Pitkään pähkäilin miten asian saisi parhaiten ratkaistua, mutta en oikeastaan päässyt järkevään ratkaisuun. Lopputulos on nyt tällainen:


 Ylä- ja alaosaan jätin aukot ja laitoin koko "tarran" keskelle ovea. Ei ole ihan sitä mitä haluaisin, mutta näin se nyt vaan toistaiseksi saa olla. Mietin pitkään, että leikkaisin oviin tasaisen vaakaraidoituksen, mutta kun siitä tulee niin mieleeni virastojen tarroitetut lasiseinäkkeet. Sellaista vaikutelmaa en missään tapauksessa halua. Menköön siis näin kunnes uusi idealamppu syttyy.
Tässä vielä koko seinänpätkä nykyisessä kuosissaan. Kello jäi nyt hieman väärään kohtaan, kun siirtelin huonekaluja. Eiköhän siihenkin ole olemassa jokin ratkaisu, kunhan vain sen oivallan...
Ja kun sitä vaaleanpunaista nyt mielin, niin eikös tuohon harmaa ja valkoisen verhon kaveriksi sopisi vaaleanpunainenkin vallan mainiosti?!


Muistakaahan ulos mennessänne suojata myös poskipäät ja nenä pakkasen puremilta ;))

Tao

PS. Tervetuloa mukaan Ani! Ihastuin muuten esittelemäsi wc:n tyyliin täysin - sopisi niin minun unelmieni taloon, joka olisi tehty vanhasta tallista (sarjassa kaukaisia haaveita).

2 kommenttia:

  1. Minusta nuo verhot suorastaan vaativat kaverikseen vielä vaaleanpunaista :)

    VastaaPoista
  2. Sitähän minäkin! Täytyy siis suunnata verhokauppaan.

    VastaaPoista