maanantai 9. joulukuuta 2013

Olohuone ennen ja nyt

Remppa on nyt siinä mallissa, että ajattelin lopultakin laittaa kuvat alkutilanteesta ja tilanteesta tällä hetkellä. En edes fiksaillut paikkoja kuvausta varten, vaan ajattelin näyttää kuvat ihan totuudenmukaisesti. Pientä viimeistelyä on vielä, mutta ei enää maaleja ja työkaluja ennen joulua. Jippii!!
Kuvat kertokoot mitä olemme saaneet aikaiseksi. Ensin kuva lähtötilanteesta, sitten muutoksen jälkeen.


Olen todella tyytyväinen, kun ovet on käännetty avautumaan makuuhuoneisiin päin. Ei ole niin "lokeroitunut" olotila!
Tästä tv-nurkasta ei alkuperäistä ollutkaan...
 Eteisestä oli hieman eri kuvakulma alkuperäisestä... Keittiön kuvaus alkutilanteesta oli hieman myöhässä. Kun kameran sain esille, niin mieheni (silmää nopeampana) oli jo ennättänyt repiä verhokapan pois ja hieman tuossa sivussa pilkistää housunlahjetta, kun seinähylly saa kyytiä...Keittiö on siis vielä sen verran vaiheessa, että kaappien vetimet ovat vielä kaupassa. Verhotanko on kyllä jo kotiutettu, mutta asentamatta ja verhot ompelematta. Olemme itse todella tyytyväisiä lopputulokseen, sillä valoa ja ilmaa kaipasimme, ja sitä myös saimme! Nyt sitten pillit pussiin ja rauhoitumme joulun viettoon . Sitten ensi vuoden puolella jatketaan loput huoneet.

Muistattehan tänään tulevan Suomen kaunein koti ohjelman. Siinä on vesitornia, tallia ja olisiko ollut virastotalo yhtenä. Odotan todella mielenkiinnolla näitä erikoisempia ratkaisuja, sillä oma haaveeni on ollut iät ja ajat saada tehdä koti vanhaan kiviseen talli/navettarakennukseen. Illalla taidan saada uutta virtaa haaveiluun...

Tao

6 kommenttia:

 1. Niin ihanan kaunista ja niiiin tyylikästä.. tykkään:)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! Nyt rauhoitumme joulunviettoon ja jatkamme urakkaa sitten vuodenvaihteen jälkeen.

   Poista
 2. Uskomattoman paljon saa muutosta pienelläkin vaivalla. Ja kyllä muutokset piristää :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kokemuksesta tiedän, että talosta tulee koti, kun siihen jättää oman kädenjälkensä :)

   Poista
 3. Oikein onnistunut päiviyus nykyaikaan! :o)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Talomme on rakennettu 2006, mutta näytti mielestämme paljon vanhemmalta sekä sisältä, että ulkoa. Työsarkaa siis riittää vielä.

   Poista