sunnuntai 1. joulukuuta 2013

Pikkulipaston jatkoaika

Eteinen on siis saanut uuden maalin pintaansa ja sitä nyt laitellessa lopulliseen kuosiin sain ajatuksen pienestä tuunausprojektista. Meillä on vanha pikkulipasto, joka muutossa jäi autotalliin odottamaan kierrätykseen menoa. Nyt, kun eteiseen aiemmin avautunut vierashuoneen ovi käännettiin aukeamaan toiseen suuntaan, jäi eteiseen enemmän tilaa. Siispä kyseinen nurkkaus olisi sopiva pikkulipastolle ja jollekin muullekin somistukselle. Ja kun ajatus mieleeni juolahti, niin enhän minä taaskaan muistanut kuvata lähtötilannetta. Onneksi kuitenkin pienen hionnan jälkeen muistin kuvauksen ja sain kuin sainkin jonkinlaisen kuvan lähtötilanteesta.Pesuhuoneessa hioin lipaston ja sitten valkoinen maali päälle ja lipasto eteiseen.


Ajattelin tuohon seinälle pieniä hyllyjä ja muuta pientä somistetta, joka meni eilen tilaukseen. Näytän sitten lopullisen version tästäkin, kunhan saamme rempparauhan. Keittiön maalaus on jo hyvällä mallilla, sillä mieheni juuri tuolla maalailee keittiön kattoon pintamaalia.

Tällainen ensimmäinen adventti siis meillä. Toki tässä adventtikynttilän valossa on pian tarkoitus nauttia glögiä ja pipareita.
Oikein hyvää adventtiä teille kaikille!

Tao

7 kommenttia:

 1. Katsotaan, josko kolmas kerta kommentointia onnistuis.. (kaks kertaa on pätkäissyt netti poikki, kun oon käynyt kirjoittamassa).

  Sitä vaan piti sanoa, että kyllä kannatti tuunaus. Lipasto on ihan kuin uusi.
  Ei muuta kuin leppoisia glögihetkiä remontin keskelle :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Olen tyytyväinen, etten ennättänyt hävittää koko lipastoa! Tässä takkatulen lämmössä, glögilasi kädessä on kiva kuunnella, kun puuskainen tuuli puhisee ulkona - ei hullumpaa.

   Poista
 2. Kylläpä muutti lipasto muotoaan ja ehdottomasti edukseen! Vain pienistä oivalluksista se on monenkin huonekalun jatkoelämä usein kiinni :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Minulle käy usein niin, että hävitän tavaraa tilanpuutteen vuoksi. Sitten liian myöhään huomaan, että olisinkin taas tarvinnut kyseistä kapistusta johonkin muuhun käyttöön.

   Poista
 3. Niin ja matkablogissani on sinulle jotain...

  VastaaPoista
 4. Eipä tunnistaisi samaksi lipastoksi. Hieno! :)

  VastaaPoista