tiistai 3. joulukuuta 2013

Tunnustus ja tumput


Sain Maman matkakertomuksien Mamalta tällaisen suloisen Unikko-tunnustuksen.
Tämä oli yllättävä ja mieluinen piriste päivääni - kiitos siitä!


Ajattelen lähettää tämän tunnustuksen nyt eteenpäin seuraaviin blogeihin, sen kummemmin järjestykseen laittamatta:

Johkunlaiset askareet Kiitokseksi kekseliäästä marraskalenterista. Noita ideoita on aikaa toteuttaakin ennen  isompia joulukiireitä.
Herkku ja koukku     Kiva blogi minua kiinnostavine aiheineen.
SatunNainen             Blogi jota olen seurannut jo paljon ennen oman bloggailun aloittamista.
Mummon pajukori    Upeita ideoita ja loistavia toteutuksia. Kaikkea kaunista.
Tyrniä ja tyrskyjä      Täältä löytyy aina jotain hyvää!


Tilkkutyönä tekemästäni torkkupeitosta jäi palanen tummansinistä fleeceä, jota käytin taustakankaana. Ja siitä se idea sitten taas lähti...Ihan perus tumpuista oli tyttären kanssa puhe, mutta kylmäthän ne ovat näillä tuulilla. Siispa tikutin nämä suorat muodottomat lapaset.


Ompelin fleecestä vastaavat kappaleet sisäosiksi ja sitten osat yhteen.  Lämpimät nämä ainakin ovat. Mielestäni kyllä aika tylsät kaikessa yksinkertaisuudessaan, mutta toiveena oli tumma lila tai musta, joten valitsin lilan. Mustaa on vain niin joutava neuloa! Tuli vielä sellainen idea, että heijastinlankaa voisi jotenkin käyttää pienenä koristeena tuomassa ilmettä ja turvallisuutta pimeisiin iltoihin. Ehkäpä näistäkin jossain vaiheessa tulee jalostettuja versioita.

Olen kokonaan unohtanut laittaa päivitetyn kuvan eteisen ovesta johon virkkasin tähtiä jokin aika sitten. Tässä kuva tähtiketjuista ja lopullinen versio ovesta, kun lisäsin siihen lumisuihketta, valot ja ison rusetin, jonka tarkoituksena on peittää valojen patterikotelo.

Onhan tämä asteen verran jouluisempi tunnelmaltaan, kuin pelkät tähdet. Nuo valot ovat ihan mukavat iltahämärissä, vaikka tässä eivät kovin paljoa valaisekaan.

Nyt taas lämpimän juoman pariin. Luulen kyllä, että mehu ja glögi tulevat kohta korvista ulos, kun olen koittanut saada flunssapöpöt häädettyä kropastani. Ja mainittakoon vielä, että glögi, jota meillä näin ennen joulua nautitaan lähes päivittäin on aina alkoholitonta, joten kenenkään ei tarvitse pelätä, että nenäni punottaa siitä syystä - kyllä se tästä nuhasta johtuu!

Palataan!

Tao

8 kommenttia:

 1. Kauniit tumput.. lämmittävät mukavasti käsiä:)
  Kaunis kiitos tunnustuksesta<3

  VastaaPoista
 2. Onnea tunnustuksesta :)

  ovi on tosi kutsuvan näköinen ja mukavan jouluinen.

  VastaaPoista
 3. Ole hyvä vaan! Pikaista paranemista! Koristeltu ovi on tosi kaunia!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. "Mikäpä pahan tappaisi"-sanontaa olen mielessäni pyöritellyt ja tullut siihen tulokseen, etten voi läpeensä paha olla, kun näin koville parantuminen ottaa!

   Poista
 4. Lämmin kiitos tunnustuksesta, olen ihan otettu!!
  Kivat ideat, seka tumput että tähdet! Tumppuja en osaa tehdä ja jouluvalotkin vielä ripustamatta - pitäisi ottaa sinulta oppia! :o)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Eikös mitä - minä voisin ottaa hitusen energiaasi, kun siellä tuntuu raskaat kalusteet lentelevän puolelta toiselle ja siinä samalla syntyy sukka poikineen :))

   Poista