tiistai 18. helmikuuta 2014

Ale löytöjä

 Alennusmyyntejä en vuodenvaihteessa kolunnut oikeastaan lainkaan. Vaan niinhän siinä kävi, että perjantaina sitten tein muutaman alelöydön. Toimin nimittäin vanhojenpäivän kuskina kolmelle "prinsessalle", ja siinä odotusaikana kävin aikaa kuluttaessani muutamassa liikkeessä. Loput aletavarat olivat vielä -50 % :n lisäalessa, joten varsin kohtuulliset löydöt tein.Tämä raskas ruukku odottaa lopullista sijoitustaan pikkueteisen  kaapin päällä. Todennäköisesti se löytää paikkansa kesällä terassilta. Ruukku lähti mukaani hintaan 12,50 €.


Toinen löytö oli tämä Lene Bjerren koruteline, jota olen aiemminkin ihaillut, mutta n.50 € on mielestäni ollut siitäkin liikaa.Vaan nytpä tuo ihanuus lähti mukaani myöskin hintaan 12,50 €. Sen oikea paikka tulee olemaan makuuhuoneen kaapin päällä, kunhan remppa saadaan valmiiksi. Ripustelin siihen itse tekemiäni koruja, tosin pari ostettuakin on näköjään mukaan livahtanut.Tämän lasikuvun alustoineen ostin kyllä aiemmin Tampereella käydessäni. Odotellessani vaateliikkeen aukeamista piipahdin viereisessä Tiimarin loppuunmyynnissä. Sieltä siis tämä kupu muutamalla kolikolla. Myöhemmin harmitti, kun en hamstrannut niitä useampia ;// Olisi ollut tosi kiva kattaa kahvipöytään jokaiselle oma kuppikakku omassa kuvussaan. Toisaalta lohduttaudun sillä, että hankalahan näitä olisi ollut säilytellä...
Siispä laitoin tähän ainokaiseen mieheni saaman Vesaisten ristin ja muutamia muita kunniamerkkejä kaappien kätköistä.

Pakko vielä mainita tähän lopuksi, että makkarissa on jo valkoinen katto! Siitä kuitenkin lisää kunhan homma vielä vähän edistyy.

Tao

4 kommenttia:

 1. Mahtavia löytöjäpä olet tehnyt! Joskus sitä sattuu olemaan oikeaan aikaan oikeassa paikassa! :)

  VastaaPoista
 2. Onhan se mukavaa, kun joskus onnistuu tekemään mielestään todella hyvän löydön!

  VastaaPoista
 3. Upeita ja edullisia löytöjä, hienoa :)
  Mahtavaa valkoinen katto. Meilläkin on nyt joka huoneessa ja olen onnellinen ♥

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kyllä se valkoinen katto vain tuo valoa huoneeseen paljon enemmän. Nyt on ollut niin harmaata ja pimeää pitkään, että muutos korostuu entisestään...vaan kyllä se kesä ja kirkkaus pian ovat täällä!!

   Poista