torstai 13. helmikuuta 2014

Huivi-bolero ?!

Tällainen tuli huivista, jota olen neulonut ihan urakalla. Lankana on ihanan tuntuinen Katia (?), jossa on 50 %  merinovillaa. Se siis myös lämmittää mukavasti ja siinä on sen verran kiiltoa, että sitä voi halutessaan käyttää myös hieman juhlavammankin asun kanssa.


Ikävä kyllä kuva ei ole ollenkaan eduksi neulepinnalle, langalle eikä edes värille. Idea kuitenkin tulee esille. Siis suorakaiteenmuotoinen huivi n. 52 x 155 cm. Molempiin päihin tuli neljä nappia, joilla huivin saa muutettua "boleroksi". Laskeutuu muuten päällä tosi kivasti - ehkäpä juurikin tuon mukavan langan ansiosta.
Tähän on tarkoitus myöhemmin neuloa vielä irtorannekkeet, joiden kanssa neule tulee ihan arkiseen käyttöön.Jotenkin tämän tekeminen oli mielestäni työlästä, ja pieniä välitöitä piti tehdä...tuli sitten kokeiltua muutamaa eri virkkausmallia patalappuihin.


Ylimmäinen on bavaria virkkauksella tehty, alimmainen punavalkoinen ihan peruspatalappu (toinen puoli yksivärinen) ja lilan sävyinen on Tyynen patalappu . Vaan nyt saa nämä väkerrykset riittää joksikin aikaa, sillä olisi jo aika päästä tekemään jotain ihan muuta... yksi tuoli tuossa odottaa käsittelyä. Jospa huomenna löytäisin siihen sopivan kankaan ja maaliakin tarvitsen. Ehkäpä siis sitä seuraavaksi.

Ja tänäänhän ovat abit liikkeellä, joten olkaahan tarkkana!

Tao

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti