lauantai 8. helmikuuta 2014

Suklaakakku

Ihan pikaisesti tulin ilmoittamaan itsestäni tänne blogin puolelle. Nyt on vain sen verran tohinaa, etten ole ennättänyt kirjoitella tai edes kuvata oikeastaan mitään. Eiköhän sekin asia pian helpota. Ainakin hirvittävä hinku olisi päästä tuunailemaan jotain! Täytynee käydä kirpparilla penkomassa jossain välissä, sillä muuton jälkeen meillä on tuunausvarastot tosi vähissä. Ehkä se on hyväkin asia?!
Mutta siihen asiaan. Tein pikaisesti kakun, koska perheenjäsenellämme on maanantaina syntymäpäivä. Tosin kiireiden takia niitä juhlistetaan vasta viikon päästä, mutta kakun nyt kuitenkin tein.


Synttärisankari ei välitä kermaisista täytteistä, joten tein suklaakakkupohjan ja kuorrutteen Kinuskikissan ohjeella. Täytteenä on oma ikisuosikkimme lakkahillo-mangososeseos, joka on ihanan raikas täyte. Päälle ripottelin marianne crusia. Saatiin suut makeaksi tällä synttärien ennakkokakulla. Ehkä sitten varsinaisille kekkereille panostamme hieman enemmän :))

Ihanaa viikonloppua!

Tao

4 kommenttia:

  1. Jos en olis just syönyt vatsaani täyteen, olisin saattanut ottaa teidän osoitteen selville ja kutsua itseni kakkukahville :D. Suklaakakut kun on ainoita kakkuja, joista tykkään. Jos ei marjapiirakoita lasketa.

    Ja pitkä blogihiljaisuus on täälläkin takana. Ei vaan ole jaksanut, eikä huvittanut.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kyllä sitä suklaakakkua olisi riittänyt sinullekin :)

      Poista
  2. Voiiiii..... minäkin olisin halunnut ISON palan. Nuo kuva kun sisus sieltä valuu ja niin kauhean mäkean nälän. Ja teetä juon sekä näkkäriä syön.

    ps. kyllä sinä sellaisen verhon osaat tehdä jos virkata osaat.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Taidan kyllä sitä verhoa yrittää tehdä...täytyy vain päättää värit ja apuja ideointiin löytyykin sinun sivuiltasi!

      Poista