lauantai 22. helmikuuta 2014

Kevennystä keittiöön

Keittiö on meillä aika raskaan näköinen pitkine kaappirivistöineen. Koska en voi koko keittiötä purkaa ja muuttaa mieleiseksi, niin on vain etsittävä piristystä pienillä muutoksilla. Ennen joulua ennätimme maalata katon ja seinät, sekä purkaa verhokapan ja paneelin ikkunan alta. Oviin oli tarkoitus vaihtaa vetimet, mutta kuten kuvasta näkyy, ne ovat edelleen vaihtamatta. Sopivien kohdalle osuessa ne kyllä vaihdamme.
Eilen päätin keventää hieman ilmettä poistamalla oven yhdestä yläkaapista. Ja sehän näytti mielestäni niin mukavalta, että saman tien lähti toiselta seinältä vielä kaksi ovea lisää.Saranat ovat vielä kaapeissa paikoillaan, koska päätin hetken makustella onko muutos niin pysyvä, että ne kannattaa irrottaa. Eihän tämä ihan varsinaista avohyllykköä  korvaa, mutta ovien takaisin laittaminen saisi seinän  tuntumaan taas tylsältä ja raskaalta. Mitäs mieltä olette?

Makuuhuoneen remppa on hyvällä mallilla. Maalaukset on tehty ja enää puuttuu vaatehuoneen oven vaihto ja pari listaa. Uusi valaisin ja uudet verhot ovat vielä valitsematta ja toki se lopullinen somistus puuttuu. Vilautan tässä kuitenkin jo pienen makupalan muutoksesta. Asensimme tänään seinälle ranskankielisen tarran (sydämellä on syynsä jota järki ei ymmärrä). Ranskankielinen tarra johtuu siitä, että minä koitan tuota kaunista kieltä opisikella. Kuvassa näyttää tuo tarra vielä kiiltävän ikävästi, mutta eiköhän se lopulta aika hyvin seillä ole.


Nyt olisi tarkoitus surffailla netin syövereissä etsimässä sopivaa valaisinta ja ehkä niitä verhojakin...

Hyvää viikonloppua!

Tao

4 kommenttia:

 1. Ehdottomasti parempi ilman ovia :)
  Muutenkin niin kaunista teillä...:)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Vähitellen tätä oman näköiseksi laitellaan...ja olen samaa mieltä, parempi ilman ovia. Ne onkin jo viety varastoon, joten avohyllyt tulivat jäädäkseen.

   Poista
 2. Vaihtelu virkistää ja saahan ovet tarvittaessa takaisin. Katon maalaus on kuin valkaisu pesu ja minä olen ainakin omasta kodistani nyt onnellinen ♥

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ovet on viety varastoon, joten avohyllyillä mennään, kunnes taas jotain muutosta kaivataan. Joka huoneessa tuo katon valkaisu yllättää uudelleen...valoisuuden lisääntyminen on huima!

   Poista