perjantai 25. huhtikuuta 2014

Bodausta huonekaluilla

Voisiko tätä nyt kutsua vaikka hyötybodaukseksi! Olen nimittäin siirrellyt huonekaluja huoneesta toiseen, jotta saan työ/vierashuoneemme muuttumaan seuraavien neljän kuukauden ajaksi poikamme huoneeksi. Hän kun sai kesätyöpaikan täältä meidän paikkakunnaltamme ja on ymmärrettävästi hyvin onnellinen nuorimies! Tilanne on nuorten opiskelijoiden suhteen todella huolestuttava, kun kesätöitä ei tahdo löytyä kivenkolostakaan ja vuokrat tietenkin juoksevat myös kesäaikaan opiskelupaikan asunnoista. Eikä se talvi pelkän opintotuen varassa eläen ole herkkua. Sillä kun maksaa juuri ja juuri vuokran, mutta muuhun se ei sitten riitäkään. Mutta minun piti kertoman tästä hyötybodauksestani.

Piano ja vuodesohva siirtyivät tyttären huoneeseen. Sänky, työpöytä ja nojatuoli tyttären huoneesta pojan huoneeseen.Ruskea työpöytä koneineen siirtyy meidän makuuhuoneeseen, ja valkoinen tyttären työpöytä tulee siihen tilalle. Tähän siirtoon tarvitsen konsulttiapua, joten poika saa tehdä muutoksen ja asennella piuhat kunhan tulee ja tuo oman koneensa tullessaan.

Kaappitilaakin toki tarvitaan, joten roudasin tuunausta odottavan kaapin huoneeseen. Se toimikoon vaatekaappina. Ehkäpä tässä pikkuruisessa huoneessa voi tällä kalustuksella kesän asustella.

Seinät saavat nyt vielä odotella kesän yli, että ripustelen taulut yms. paikoilleen. Nehän ovat odotelleet tähänkin asti eteisen rempan valmistumista...vasta sitten tiedän mitä haluan mihinkin kohtaan laitettavan.

Kesän makuista viikonloppua!

Tao 

4 kommenttia:

 1. Varmasti poikasi on tyytyväinen :-)
  Nuorten säpinää siis tiedossa kesäksi teille!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Välillä näinkin päin, sillä viime vuosina on suunta ollut toisin päin, kun lapsi toisensa jälkeen on muuttanut omilleen. Ihan kiva kesä tiedossa:-)).

   Poista
 2. Onnittelut kesätyöpaikasta! Eiköhän tuo kesäkortteerista käy kummasti! :o)
  **
  Blogissani haaste, koppaa mukaan, jos siltä tuntuu! :o)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Poika on tyytyväinen saatuaan kesätyön, että ei varmaankaan valittaisi, vaikka olkkarin sohvalla nukkuisi :))),
   Kiitti, käyn kurkkaamassa haastetta!

   Poista