perjantai 24. tammikuuta 2014

Pikkutyyny ja puurosämpylät

Ei ota pakkanen lauhtuakseen meillä päin. Aamulla oli mittarissa -20 ja vielä tätä kirjoittaessakin on -15. Aurinko kuitenkin paistaa kirkkaalta taivaalta, joten ulkona on todella kaunista. Tänä aamuna keitin pitkästä aikaa aamupuuron. Ajattelin, että lämmin puuro mukavasti lämmittää pakkaseen lähtijöitä. No eihän se puuro edelleenkään tee meillä kauppaansa! Niin pientä määrää en osaa keittää, että sen saisimme kerralla syötyä. Siispä meillä on tänään tarjolla tuoreita sämpylöitä puuronlopusta tehtynä. Ne onneksi maistuvat!

Kun sämpylät oli tehty, oli aika levitellä ompelutarvikkeet esille. Palakankaissani oli paria pellavakangasta, joista päätin tehdä tyynyt olohuoneen tuoleille. Ja koska nyt on meneillään jonkinlainen romanttinen kausi, niin aika hempeät tuli näistäkin. 


 Etupuoli...ja takapuoli ovat samasta kankaasta, mutta maisemakuvion eri kohdista. Reunus on sitten saman sävyisestä raidallisesta kankaasta.
Siinäpä tämän päivän puuhailuja tähän mennessä. Nyt lähden ulos pakkaseen ja auringonpaisteeseen :))

Mukavaa viikonloppua!

Tao

2 kommenttia:

  1. Olen aina kadehtinut ihmisiä, jotka osaavat ommella! Kauniita tyynyjä :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Lähes mitä tahansa voi oppia, jos innostusta riittää. Aikoinaan koulussa katkaisin (vääntyi mutkalle) koulun virkkuukoukun ja sitten itku kurkussa kotiin hakemaan äitiä uuden koukun ostoon. Pitkään ajattelinkin, etten osaa käsitöitä tehdä, mutta kun sitten jossain vaiheessa innostuin kokeilemaan, niin huomasin, että kaikkea voi tosiaankin oppia :)))

      Poista