torstai 30. tammikuuta 2014

pipoja ja pitsiä

Johonkin on aika viime aikoina huvennut niin, etten ole ennättänyt saada mitään näkyvää aikaiseksi. Tai ainakin siltä tuntuu. Pari pipoa olen kuitenkin neulonut ja virkannut. Ne ajattelin nyt esitellä. Mallina toimii jälleen kerran eteisen pöytälamppuni, joka on tietenkin hieman kantikas verrattuna päähän, johon pipot on tarkoitettu. Vaan jospa näistä kuvista jonkinmoisen käsityksen saa.
Punainen pipo on virkattu Novitan seitsemän veljeksestä. Virkkailin tuollaista harvaa ruudukkoa, johon sitten pujottelin virkkaamiani erivärisiä nauhoja. Tästä tuli mielestäni aika hyvä omaan päähäni. Musta pipo on ohuesta 100 % villalangasta neulottu. Hieman kuvasta saa käsitystä kuviosta, vaikka mustaa onkin niin hankala kuvata. Neulos on samaa josta aiemmin tein liskolapaset. Tästä tuli hieman pienempi kuin edellisestä.

Aikaa on mennyt oikean pitsimallin etsimisessä. Lupasin neuloa pitsihuivin aika pikaisella aikataululla, joten siihen on nyt keskityttävä, että saan valmiiksi ajoissa. Kaksi mallia pääsi loppusuoralle...


 Minun suosikkini oli Milanonpitsi...Valituksi tuli kuitenkin raitapitsi.


Toisaalta on hyvä juttu, että teen tämän raitapitsin nyt, sillä myöhemmin voin tehdä itselleni tuon Milanonpitsihuivin :)) Kahta samanlaista kun tuskin viitsisin peräkkäin tehdä.

Nyt sitten neulomaan, sillä aika hitaasti työ etenee vaikkakin lanka on todella mukavaa neuloa. Jos ja kun saan valmista aikaiseksi, niin esittelen sitten lopputuloksen.

Aurinkoista päivää!

Tao

2 kommenttia:

  1. Sinustako tuntuu, ettet ole saanut mitään aikaiseksi! Minkähänlaisia määriä noita virkkauksia ja neuleita syntyy silloin, kun sinusta tuntuu, että OLET saanut jotain aikaiseksi? :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Tuo saamattomuuden tunne johtuu ehkä siitä, että rempan jatkaminen ei nyt ole oikein ottanut tuulta purjeisiin. Tosin, ei kai sillä mikään hätä ole. Ehtiihän tuota valmiissa maailmassa :))

      Poista