tiistai 14. tammikuuta 2014

Hempeää vaalaeanpunaista

Vanha pikkujakkara sai nyt toimia koekaniinina yllättävälle tuunausidealleni. Ajan saatossa kolhiintunut ja nuhjaantunut jakkara on ollut jos jonkinlaisessa käytössä. Periaatteessa pidän vanhoista huonekaluista, joissa näkyy reilusti käytön jäljet. Siksipä tämäkin vanhus on saanut ikääntyä rauhassa. Nyt se kuitenkin saa kokea pienen ehostuksen - vain väri muuttuu, mutta kohjuja ja rakoja ei  pakkeloida umpeen. Aika saa siis edelleen näkyä.
 Idea jakkaran maalaamisesta ei sinänsä ole millään lailla yllättävää, mutta se yllätys piileekin valitsemassani värissä. Vaaleanpunaista! 
En tiedä mistä ihmeestä kyseinen väri alkoi kummitella mielessäni. Tai oikeastaan taidan tietääkin...
Näin jokin aika sitten kaupassa pikkutytön juhlamekon, jonka värit olivat harmaa ja vaaleanpunainen. Paitsi, että mekko oli kaunis, oli väriyhdistelmä mielestäni aivan superihana!  Jos meillä vain olisi ollut tiedossa käyttäjä kyseiselle ihanuudelle, olisi mekko lähtenyt heti mukaani. No siltä heräteostokselta siis vältyin, mutta luulen, että siitä kuitenkin jäi jotain mieleeni. Koska meillä on vastikään seinät maalattu harmaaksi, niin ehkä sitä vaaleanpunaista voisi pikkaisen jonnekin ujuttaa...Tällainen siitä sitten tuli. Jostain syystä en saanut väriä kuvattua oikean sävyisenä. (En siis tarkastanut otoksiani ennen kuin ne tänne latasin). Todellisuudessa jakkara on selvästi vaaleanpunainen Nyt sitten vain makustelen mitä tekeleestäni pidän...ihan vielä en tiedä jääkö väri pitkäksikin aikaa vai korkkaanko turvallisemman väripurkin. No, vaihtelu virkistää, kai...

Raikasta pakkaspäivää,

Tao

2 kommenttia:

  1. Harmaa ja vaaleanpunainen ON herkullinen yhdistelmä! Söpö on jakkarakin :-)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kunhan vaan pysyisi homma lapasessa ja malttaisin hillitä haluani sutia vaaleanpunaista vähän kaikkialle ;))

      Poista