sunnuntai 12. tammikuuta 2014

Olisiko vadelman punaista

Olen jo useastikin kertonut, että olimme tukehtua ruskeaan muuttaessamme vajaa puoli vuotta sitten tähän nykyiseen kotiimme. Pistimme hihat heilumaan ja suurimmat oleskelutilat muuttuivat pikavauhtia valoisimmiksi ja raikkaimmiksi. Nyt jo huomaan, että enää ei ole sellaista pakonomaista tarvetta saada kaikkea vaaleaksi. Tämä näkyy siinä, että vaihteeksi haluan taas hieman värejä elämään.  En aio mitään radikaalia muutosta tehdä, mutta pieniä pilkahduksia eri värisävyjä varmasti ilmestyy kotiimme. Ensimmäinen pieni lisäys on tyynyt.


Nämä ovat taannoisen Turun reissun hankinta. Olisivatko lähinnä vadelman punaiset, ehkä hieman vaaleammat kuitenkin. Noiden tyynyjen innoittamina minulla on tiedossa pieni tuunausprojekti, johon olen jo tarvikkeet hankkinut. Sen esittelen tässä lähipäivinä.

Pian pitäisi myös aloittaa makuuhuoneemme pintaremontti. Tapettien repimistä on siis taas tiedossa ja sen jälkeen maalausta. Mitään rakenteellisia muutoksia ei nytkään ole edessä. Aika vain kuluu sitä tahtia, että pian on kevät ja sitten on taas ihan uudet jutut edessä. Pihamme on nimittäin ihan autio, joten siinä riittää puuhaa heti, kun säät sen sallivat. Itseasiassa yksi kuusi pihalla on ja sen voisikin jo leikata...

Leppoisaa sunnuntai-iltaa,

Tao

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti