torstai 10. huhtikuuta 2014

Villatakki

Villatakki on nyt valmis. Se vain odottelee sopivan kokoista mallia sovitukseen. Mallin puutteessa otin sitten kuvan pelkästä takista, ja sehän ei tietenkään kerro koko totuutta. Ohje on kuitenkin otettu Novitan kevät 2014 lehdestä, joten siellä on kuva kyseisestä villatakista mallin kera. Se, tuliko minun tekeleestäni lähellekään sopiva, selviää sitten sovituksessa.


 Tästä kuvasta huomasin, että tuo langan kohdistamattomuus näky selvästi. En sitä kylläkään noteerannut luonnossa, joten täytyy toivoa, ettei se ole liian häiritsevää. Takkihan ei tule edestä kiinni millään tavalla, joten etureunat eivät ole päällä ollessa ihan vierekkäin. No lopputulos näkyy sitten sovitettaessa.
Etuosan ja kauluksen kiertävä leveä palmikkokuviokin näyttää hukkuvan tuohon kirjavaan lankaan, eikä siis pääse ollenkaan esille.

Koska tuo väritys ei minun suosikkini ollut, niin ehkäpä siitä johtuen kangaskaupassa käydessäni juuri tullut värikäs kangas suorastaan hyppäsi kassiini. Vasta ostettuani kankaan, aloin miettiä tarkemmin mitä siitä tekisin, ja eiköhän siitä jotain kivaa itselleni synny...kunhan istahdan ompelukoneen ääreen.


Kevättä on ilmassa siinä määrin, että pian pitäisi päästä jo pihan laittoon. Jos siellä jotain kasvaisi, niin olisin siellä jo kontannut aikaa sitten, mutta kun nyt on odotettava ensin kaivinkone pihalle pensasaidan laittoon ja sitten multakuormaa ja ehkä sitten jo kasvejakin :-D. Vaan kukkiipahan ainakin tämä ostamani kangas!

Iloista loppuviikkoa!

Tao

2 kommenttia:

 1. Onpa kivannäköinen villatakki!

  Kukkakangas on aivan huippuihana!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Villatakin sopivuus selviää ensi viikolla, kun tytär tulee pääsiäisen viettoon. Tuosta kankaasta on tänään syntynyt itselleni hihaton mekko. Sen valmistumista täytyy vielä odottaa maanantaihin, koska kotona ei ollutkaan ihan kaikkea tarvittavaa ;-/

   Poista