tiistai 29. huhtikuuta 2014

Kaivinkonetta odotellessa

Viikonloppu meni puuhastellessa kaikenlaista pientä...ja odotellessa kaivinkonetta pihalle. No nyt saimme varmistuksen, että se saapuu perjantaina! Siitä sitten lähtee käyntiin pihaprojekti, joka toki on sitten ikuisuusprojekti. Malttamattomia kun olemme, niin haimme jo 70 tuijaa odottamaan istutusta. Niistä on tarkoitus tehdä aidanne tien puoleiselle rajalle.


Aika pieneltä kasa näyttää näin kuvassa, mutta kyllä siinä on tuija poikineen. Kaivinkone siis kaivaa "ojan", johon sitten laitamme uutta multaa ja hiekkaa, jotta kasvit saavat kunnon olosuhteet. Toki koneella on muitakin hommia pihalla, mutta katsotaan sitä sitten, kun sinne asti asiassa pääsemme.

Tällainen pikku projekti minulla oli viikonloppuna. Tosin tuosta purkkimäärästä voisi kuvitella, että kyseessä on jotain suurempaakin. Tosiasiassa hain maalipurkkien jämät ja valkkasin sitten niistä sopivan tarkoitukseeni.
 Ja tällainen siitä sitten tuli.

Pieni naulakko, joka tulee nyt ainakin alkuun eteiseemme vierasnaulakoksi. Eteisen remppa on aika loppusuoralla kaikkien mutkien jälkeen. Näytän sitten, kun on kokonaan valmista. Kompromisseja jouduimme tekemään, enkä saanut siihen koko seinän mittaista liukuovikaapistoa. No eipä se maailmaa kaada. Täytyy keksiä jotain muuta...Nyt vain pakkaa jo pihahommat päälle, mutta mikäs kiire tässä valmiissa maailmassa on!

Iloista Vappua!

Tao
 

2 kommenttia:

 1. Hyvää vappua myös sinulle! Iso istutusurakka teillä on edessä.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Onhan se, mutta onneksi puutarhahommat ovat niitä suosikkeja :))
   Syksyllä tosin tulee jo kyllästyminen niihinkin, koska talvikuntoon saattaminen on vähän kuin matkanjälkeinen tavaroiden purkaminen ja pyykkääminen - pakollista, mutta vähemmän mukavaa.

   Poista