keskiviikko 20. marraskuuta 2013

Ihan pakko vilauttaa...

Täällä minä olen puolet kasvoista tunnottomana, puhe omituista ja syöminen mahdotonta. Ei en ole saanut kasvohalviota tai muutakaan kovin vaarallista. Kävinpähän hammaslääkärissä, joka kiskoi pois hampaani. Parikymmentä vuotta sitten juurihoidettu hammas lohkesi niin pahasti, ettei sitä enää voinut korjata. Siispä nyt olen keventynyt yhden hampaan verran. Ei muuten ollut ollenkaan paha juttu tuo hampaanpoisto, vaikka sitä vähän etukäteen pelkäsinkin. Hammaslääkärille ja -hoitajalle kiitos hyvästä hoidosta! Eikä tuo muutaman tunnin syömättömyyskään ole minulle ollenkaan pahaksi, eikä varmaan puhumattomuuskaan, jos perheeltä kysytään.

Mutta todellisena ajatuksenani oli kuitenkin vilauttaa hieman aikaansaannoksiamme rempan suhteen. Kesken hommat vielä ovat, mutta oli ihan pakko päästä sen verran järjestelemään paikkoja, että pääsin näkemään miltä lopputulos tulee näyttämään. Pitemmittä puheitta tässä on kuvat.
Tarkkasilmäiset huomaavatkin, että listoja puuttuu, ovi on vielä vaihtamatta, verhotangot ja verhot puuttuvat eikä seinillä vielä ole yhtikäs mitään. Ja toki se lattia, jonka vaihto jää odottamaan kaikkien huoneiden rempan valmistumista. Pakko oli kuitenkin laittaa jo hieman punaista tulevan joulun innoittamana! Pienet seinähyllyt ja lampaantalja rahille ovat vielä hankinnassa samoin kuin verhotangot ja verhot. Kauppareissuja on siis tiedossa. 
Seinien värit olivat aluksi hieman hakusalla. Harmaa oli selkeä tavoite, mutta oikean tummuusasteen löytyminen olikin sitten haasteellisempaa. Ikkunaseinällä on nyt Tikkurilan Graniitti, väri nro K499 , muilla seinillä vaaleampi maali, Harso H495. Lopputulokseen olemme todella tyytyväisiä!

Toki olisi ihanaa saada vaihtaa huonekalutkin samaan syssyyn, mutta niiden aika tulee sitten joskus. Eiköhän tästä ihan kiva tule pienillä stailauksillakin. Laitan sitten kaiken valmistuttua kuvat ennen ja jälkeen, jotta muistan sitten itsekin mistä lähdettiin ja mihin päädyttiin. Vielä on siis eteinen hieman kesken ja toki nuo oven häiritsevät valtavasti. Tarkoitus on odottaa kesää, jotta voimme ne ruiskumaalata itse. Kesään on kuitenkin niin pitkä aika etten ole varma jaksammeko katsella noin silmiinpistäviä poikkeavuuksia siihen asti...

Tällainen vilautus siis tähän väliin - näyttäisi, että valmista tulee ennen joulua!

Tao 2 kommenttia: