Kakku halkaistaan joko kahteen tai kolmeen osaan, väliin täytettä ja palaset takaisin paikoilleen.
Kuorrute ja koristelut päälle ja herkuttelemaan. Kakun voi myös pakastaa valmiiksi kuorrutettuna.
TRYFFELIKAKKU
pohja:
3 dl vehnäjauhoja
2 tl leivinjauhetta
2 tl vaniljasokeria
3 dl sokeria
5 rkl kaakaojauhetta
150 g voita
3 munaa
1 dl vahvaa kuumaa kahvia
Sulata rasva. Sekoita munat ja sokeri sekaisin, mutta älä vatkaa. Laita kuivat aineet kulhoon ja lisää voisula. Sekoita taikinapohjaan vuorotellen muna-sokerivaahto ja kuuma kahvi. Paista 175 asteessa 40-50 min.
täyte ja päällys:
250 g kookosrasvaa
2 munaa
2 dl tomusokeria
1 dl kaakaojauhetta
2 tl vaniljasokeria
Sulata kookosrasva ja anna jäähtyä. Vaahdota munat ja tomusokeri. Lisää vaahtoon vuorotellen kaakaojauhe ja kookosrasva. Mausta vaniljalla.
Nyt taidan lämmittää lasilliset glögiä, sillä on minun vuoroni niiskuttaa flunssaisena. Ääni on tänään ollut lähes kadoksissa, mutta pienellä levolla tämä varmasti tokenee.
Leppoisaa viikonloppua!
Tao
Ei kommentteja:
Lähetä kommentti