torstai 7. marraskuuta 2013

Jo lähes valmista

Eilinen meni projektin parissa, josta en malta olla näyttämättä muutamaa kuvaa. Lähtökohtakuvaa minulla ei edelleenkään ole, sillä muutos aloitettiin ennen tätä bloggailupäätöstäni. Kyseessä on tyttären huoneen muutos: lähtökohtana tummanruskeat puolipaneelit kahdella ja puolella seinällä + ikkunan yläpuolella verhokappa, seinien yläosat + loput seinät kirkkaan punaiset, katto vaaleampi ruskea, lattia tummanruskea, kaikki listat ruskeat.
Paneelit ja verhokappa revittiin irti ja seinät saivat tuon saman paperinvalkean sävyn, jonka loppu päätyi wc:n seinille.


 


 Myös katto sai valkean värin ja listat vaihtuivat valkoisiin.Vihreä ja punainen olivat ne lempivärit, jotka hän halusi tehosteiksi. Lattia on vielä entinen, sillä ajattelimme vaihtaa kaikki lattiat sitten yhtäaikaa, jotta saamme varmasti yhtenäisen. Tarkoitus on laittaa - yllätys, yllätys - valkoinen lattia.Seinällä tyttären taidetta ja pöydällä koulutyönä tehty poppana, jonka värit nyt sopivat huoneeseen. Päätyseinälle hänellä on suunnitteilla sisustustarra. Edelliseen huoneeseensa hän maalasi itse kirsikankukkapuun, mutta tällä kertaa mennään helpomman kautta.Tuonne valokuvaseinälle tulee vielä puukirjaimista teksti - memories. 
Iso sänky oli tähän huoneeseen liian massiivinen. Näin erotettuna toinen puoli on nukkumiseen toisen puolen toimiessa sohvana. Ja helppohan ne on tarvittaessa yhdistääkin.

Siis jotain lähes valmistakin on saatu aikaiseksi.

Tao

2 kommenttia:

  1. Vastaukset
    1. Ihan on tyttö viihtynyt, vaikka huonekalut on edellisen kodin huoneeseen mitoitetut.

      Poista