tiistai 5. marraskuuta 2013

Tipula


Taannoiselta Joensuun reissultani tarttui mukaani "tipula", joka nyt koristaa eteisen seinäämme. Eikä vain korista, vaan toimii todella hyödyllisessä käytössä. Kyseessä on siis avaimenperä säilytystelineineen! Omat avaimeni ovat aina niin turhauttavan kaukana, kun tulee asiaa autotalliin tai varastoon. Vara-avain on kyllä ollut lähempänä, mutta seilannut ikävästi pitkin hyllyä.Nyt on sitten selkeä paikka avaimelle, ja siitä se on helppo napata mukaansa tarvittaessa.


Sietähän se tipu kurkisteli paketistaan.

Tipu on paitsi avaimenperä niin myöskin pilli. Pakkauksessa oli mainittu, että pilli on hätätilanteiden varalle. Sellaisiakin tilanteita kun saattaa tulla, ettei jaksa huutaa apua, mutta pillistä voi saada äänen kuuluville.
Minä kuitenkin ihastuin tähän ideaan saada avaimet kauniisti käden ulottuville. Värivaihtoehtoja oli muutamia, mutta valkoinen oli nyt suosikkini. Johtunee siitä, että seinä, jolle sen laitan on vielä ruskea. Jossain  vaiheessa se muuttunee vaalean harmaaksi (jos en ennätä muuttaa mieltäni ennen sitä!). Uskon kuitenkin, että valkoinen sopii parhaiten jatkossakin.
Sielläpä siis tipumme suorittaa tärkeää tehtäväänsä. Kävi kyllä mielessä sekin, että laittaisin jokaiselle perheenjäsenelle oman erivärisen tipun mökkeineen seinälle riviin. Sen ajatuksen kuitenkin hylkäsin, sillä avainniput ovat sen verran suuria, ettei homma toimisi. Yksi on siis hyvä!

Nyt sitten untenmaille,

Tao

2 kommenttia:

  1. Kukkuu, sehän on tosi ihana! Niin idana kuin toteutuksenakin. :o)

    VastaaPoista