tiistai 19. marraskuuta 2013

Sämpylöitä potilaalle

Jotta ei ihan helpolla päästäisi niin kaiken sekamelskan keskelle tunkevat vielä flunssapöpötkin. Tytär on menettänyt äänensä käytännössä kokonaan ja mieskin aivastelee uhkaavasti. Ja siitähän ei mitään tule jos remppavastaavalta loppuu veto! Tytär on nyt kuitenkin lepäilemässä tämän päivän, eikä ruoka tietenkään maistu, kun olo on kelju. Tuoreet sämpylät kuitenkin on hyvää teen kanssa, joten kesken maalauksien pyöräytin pienen porkkanasämpylätaikinan. Jostain ihmeellisestä syystä minulla ei ollut siirappia, joten korvasin sen kondensoidulla maidolla. Sen verran pitää aina säätää reseptejä, että jotain mielenkiintoa on sitten lopputuloksen suhteen. Ja ihan hyviltä maistuivat. Tosin tuoreet sämpylät ovat aina ihania!
Mitään kaunokaisia nämä eivät ole, sillä päätin tehdä näistä tuollaisia lusikalla pellille roiskaistuja. En viitsinyt niitä alkaa pyörittelemään käsin, vaikka näiden maalausten välissä kädet on kyllä hinkattu kertaan jos toiseenkin maalittomiksi. Nämä nyt kuitenkin saivat luvan olla pikasämpylän näköisiäkin.  


Tässä sitten valmiit paistokset siemenillä koristeltuina. No nyt sitten jaksaa käydä viimeisten (tältä erää) listojen ja ovenkarmien kimppuun aseistettuna pensselillä ja maalipurkilla.

Harmaa on päivä, mutta harmaa on kaunista - vielä sen teille todistan!

Tao

2 kommenttia:

  1. Varsinainen tehopakkaus olet, kun kerkisit leipoakin :). Ja mun mielestä itse tehtyjen sämpylöiden pitää näyttääkin siltä. Kaupasta saa sitten niitä tasasen mallisia, mutta ei ollenkaan niin hyviä.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. En kylläkään nimittäisi itseäni tehopakkaukseksi - peruslaiska toden sanoakseni. Mielelläni vain istuskelisin sohvaperunana ja ihailisin teidän muiden aikaansaannoksia :))

      Poista