lauantai 23. marraskuuta 2013

Kellon värinvaihto

Vihjaisinkin jo aiemmin tuunausprojektista, jonka olin aloittanut. Nyt se on valmis ja voin laittaa siitä kuvat näytille. Kyse on siis isosta puisesta seinäkellosta. Se on kulkenut jo jonkin aikaa mukanamme, ja on ollut hyvä pari samansävyiselle barokkikaapille. Kello on ollut makuuhuoneemme seinällä hieman arvoaan huonommassa paikassa. Kun nyt remontissa käänsimme makuuhuoneiden ovet aukeamaan huoneisiin päin, jäi kello pahasti oven taakse piiloon. Siitä sainkin idean uskaltautua tuunaamaan kello olohuoneen väreihin sopivaksi. Alkuperäinen on siis hyvin tummanruskea koristeellinen puureunus ja itse kello-osa on hieman kuviollista, vanhan näköistä vaaleaa sävyä. Siinä on myös teksti: Live each day as if your life has just begun.
Enhän minä muistanut ottaa kuvaa siitä seinällä, kun niin innoissani aloin tuumasta toimeen. Tässä se kuitenkin on kuvattuna sohvalla.Peitin ja teippasin lasiosan huolellisesti...


Sitten spreipurkki käteen ja tuumasta toimeen. Tavoitteena oli hieman laikukas vanhahtavan näköinen lopputulos. Ja tällainen siitä sitten tuli.


Tässä vielä kuvat kellosta seinällä. 


 

 
Tummanruskeana kello oli kyllä näyttävä, mutta niin raskaan oloinen, ettemme halunneet sitä olohuoneeseen. Nyt se sai arvoisensa paikan ja olemme tyytyväisiä. Tuo kaappi kellon alla näyttää kyllä aikas kauhealta näin kuvasta katsottuna. Katselemme paljon elokuvia, ja leffavarasto on nyt tuossa kaapissa. Aika rauhattoman näköinen se on, joten muutosta tilanteeseen on keksittävä. Täytynee miettiä vaihtoehtoja....

Upeaa lauantain jatkoa!

Tao

2 kommenttia:

 1. No eipä olekaan mikään ihan pieni kello. Sohvakuvasta ei älynnyt mittakaavaa, mutta seinällä kyllä.
  Melkoinen muutos tuli :)
  Ja vähän veikkaan, että kohta puhaltaa muutoksen tuulet myös kaapissa :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ideat on muhimassa kaapin suhteen, mutta en usko, että ennen joulua tulee suurempia tuunauksia - kunhan saadaan nuo remppavermeet varastoon ja jonkunlainen joulurauhakin aikaiseksi. Tai sitten annetaan jouluvieraillekin pensselit käteen :)))

   Poista