maanantai 11. marraskuuta 2013

pienimuotoista juhlintaa

Viikonloppu sujahti leppoisasti isänpäivän merkeissä. Sitä suurinta antia miesväellekin on läheisten kokoontuminen yhteen - ainakin meillä. Vain yksi lapsistamme oli tällä kertaa pois joukosta, johtuen pitkästä matkasta ja työn/opiskelun esteistä. Saimme kuitenkin myös mummun ja papan luoksemme viikonlopun viettoon - hyvä niin!
Juhlintaamme kuului perjantainen isänpäiväkonsertti Nuorisokuoro Kuhankeittäjien esittämänä. Oli ihanaa kuunnella lahjakkaiden nuorten laulajien huolella valmistamaa ohjelmaa. Kyllä siinä isien ja isoisien silmänurkat kostuivat niin liikutuksen kuin ilonkin kyyneleistä. Eivätkä äidit ja isoäiditkään päässeet pelkällä kuuntelulla, sillä heidät kutsuttiin estradille esittämään kappale "Vanhoja poikia viiksekkäitä". Loppuhuipennuksena oli isien, isoisien ja lasten esittämä "Isä ja lapsi" -kappale. Komeaa ja liikuttavaa kuultavaa. Aplodit vielä kerran!
Juhlintaamme kuului myös yhteinen ruokailu kauniin kattauksen kera, leppoisaa yhdessäoloa ja pari hyvää elokuvaa viikonlopun aikana. "Kvartetti" on elokuva ikääntyvien muusikoiden vanhainkodista. Erityisesti Maggie Smithin ja Billy Connollyn roolit olivat loistavat. Hyvän tuulen elokuva! Toinen elokuvamme oli toisentyyppinen "Hereafter". Elokuva on sekoitus tosielämän traakisia tapahtumia ja kuvitteellista maailmaa. Rauhallisesti etenevä, mutta traagisuudestaan huolimatta lopulta lohduttava elokuva. Katsomisen arvoinen.Kahvipöydästä kakkuineen jäi valitettavasti kuvat ottamatta. Aamu- ja iltapalaksi paistoin nuorten kauppaamia raakapakasteita, joten leivonnan suhteen pääsin todella helpolla: vain kakku ja toscapiirakka.
Raakapakasteena hankkimani tuotteet olivat todella hyviä. Hyvä kun on pakkasessa paistoa vaille odottavia herkkuja hätävarana.
Nyt sitten arjen askareisiin: pyykkihuoltoa ja valmisteluja rempan jatkumisen varalle. Jos vaikka pääsisimme aloittamaan olohuoneen laittoa. Se on kyllä pienen stressin paikka, sillä olohuone on tila, jossa paljon oleskelemme. Remontti vie kuitekin aikaa, kun sitä työn ohella tehdään, joten sekasotkun keskellä tulemme viettämään tovin jos toisenkin. Eikä tuo joulukaan ole kovin kaukana...

Aurinkoista maanantaita!

Tao

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti