maanantai 18. marraskuuta 2013

Sivutuotoksia

Ihan pikaisesti piipahdin tänne blogin puolelle kertomaan, että remppa on sitten laajentunut ja aikataulu venynyt - ja olisihan se pitänyt tietää jo kokemuksesta! Olen ottanut urakakseni maalata listat ja niitä tuntuu olevan kilometrikaupalla. Eihän siinä mitään, jos olisi kesä ja autotallissa voisi maalaushommat hoitaa. Täällä sisällä on kuitenkin rajallisesti tilaa levitellä listoja kuivumaan ja pitää vielä lukua siitä, mitkä on pintamaalattu ja mitkä vasta pohjamaalattu. No, joka leikkiin ryhtyy se leikin kestäköön! Totuuden nimissä on kuitenkin sanottava, että hyvällä mallilla asiat jo ovat: olohuone on maalattu, osa listoistakin on jo paikoillaan, eteisen katto ja seinät maalattu, ovet käännetty aukemaan huoneisiin päin (jostain ihmeellisestä syystä kaikki aukesivat eteiseen?!) Kunhan saan tuota listasouvia paremmalle mallille niin voin laittaa huonekaluja paikoilleen ja saan kuvattua tuloksiakin. En millään malttaisi odottaa! Olen lopulta äärettömän ihastunut sävyihin, jotka valitsimme.
Tässä on kuitenkin sivutuotoksia, joita syntyi kun istahdin eilen katsomaan Tanssii tähtien kanssa -finaalin.
Virkkasin muutaman lautasliinapidikkeen. Toisessa on hopeinen reunus, toisessa joulunpunainen. Joulupöytään noita ajattelin, mutta en vielä tiedä kumpi reunus olisi parempi. Jouluna ei toki ole mustia lautasliinoja, nämä laitoin vain saadakseni sydämet paremmin kuvattua.

 


Taakse virkkasin lenkuran lautasliinan pidikkeeksi. Nämähän syntyivät ihan "omasta päästä", joten ohjetta ei ole. Tosin sitä ei tarvitakaan, kun ovat todella yksinkertaiset ja nopeat tehdä.

Nyt takaisin maalauspuuhiin!

Tao

2 kommenttia: